Головна ПАРТИТУРА Ми впевнено і «добровільно» стаємо «васалами» Росії.
ВІДЕОРЕПОРТАЖІ

Відеоканал на YouTube

Ми впевнено і «добровільно» стаємо «васалами» Росії.

«Усяка влада є безперервною змовою.»

( Оноре де БАЛЬЗАК)

Вельмишановний читач я пропоную сісти в уявну  машину часу і повернутись в минуле. Ні не в давні часи Київської Русі  коли всі правителі  Європи хотіли породичатись з славетним Київським князем, а в не таке далеке минуле, у 2009 рік.  Територію України залишили 19 співробітників ФСБ, які забезпечували безпеку на Чорноморському флоті РФ. Їхнє перебування у Криму було передбачене договором від 2000 року, який був денонсований за ініціативою тодішнього голови СБУ Валентина НАЛИВАЙЧЕНКА. На мою думку мій шановний читач це досить мудре рішення.

Навіщо Україні в Криму працівники розвідувальних служби іншої держави . Ви розумієте що  працівники ФСБ РФ,  фактично є професійні шпигуни. А навіщо щоб за нами,наголошую,шпигували, невже на півострові не достатньо присутності  Чорноморського  флоту Росії, який створює певні проблеми для нашої держави. Ви прекрасно пам’ятаєте ситуацію з маяками, самовільна пересування військової техніки  з бойовим озброєнням.

А ось самі свіженькі новини 4 травня вже цього 2010 року,на фарватері  Дніпро-Бугского лимана під час буксируваня невеличким Українським буксировочним катером,  великого десантного корабля (ВДК) Черноморского флота Росії   «Ямал», який «невідомо з яких причин» дав хід, в результаті чого перевернув Український  буксир. Капітан «Ямала» заявляє «всі питання до лоцмана», шановний заждіть що ваш десантний корабель в дупу лоцман штовхав, він тут до чого.

( Лоцман - (від нидерл. loodsman) — моряк чи річник, по кваліфікації — капітан-судноводій, добре  знаючий дану берегову обстановку і місцевий фарватер и проводячи по ньому морські чи  річні судна, особливо  в місцях, представляючих  небезпеку.  Авт. )  

Чи можливо лоцман відігнав капітана від штурвалу і сам давши газу протаранив буксир ? На счастя ніхто з буксиру  не постраждав, та напевно  хлопці нащадки справжніх козаків не розгубились … .

А зараз що робиться наші можновладці,  дозволили шпигунам вільно працювати  в Криму. О це так номер утнули мені чомусь захотілось назвати Партію Регіони не Януковичами а «ЯНУЧАРАМИ» це ж  вони дозволили розвідці іншої країни працювати, наголошую,  вільно працювати на території України. Як повідомляв УНІАН, голова Федеральна служба безпеки РФ Олександр БОРТНИКОВ заявив 12 травня, що ФСБ і Служба безпеки України наступного тижня планують підписати новий документ, який визначає роботу російських контррозвідників у Севастополі, де базується Чорноморський флот.

"Ми з колегами з СБУ домовилися про повернення наших військових контррозвідників до Севастополя. Наступного тижня відбудеться зустріч представників двох спецслужб, на якій ми підпишемо нову угоду про спільну роботу щодо забезпеченню безпеки", - сказав він.

Він визнав, що, крім офіційної причини необхідності перебування офіцерів ФСБ у Криму задля забезпечення роботи флоту, вони можуть займатися агентурною діяльністю, що ускладнить ситуацію на півострові.

Як заявив експерт Інституту міжнародних відносин Варшавського університету Анджей Шептицький. Згода України на роботу ФСБ Росії у Криму не є чимось унікальним у світовій практиці, але свідчить про "васалізацію" українців перед росіянами, За його словами, спецслужби ряду держав нерідко мають угоди, у тому числі секретні, з іншими державами, згідно з якими працюють на території цих держав.  "Це має місце, але це не оцінюється іншими державами надто позитивно. Це прояв певної добровільної васалізації", - сказав польський експерт. На його думку, російська спецслужба, зокрема, може підтримувати проросійські неурядові організації, а також сприяти видачі російських паспортів жителям Криму. А.Шептицький звернув увагу на те, що українські власті, згідно х оприлюдненою інформацією, планують дозволити працівникам російської спецслужби працювати лише на території Криму, де дислоковано Чорноморський флот РФ. Ой дякую вам панове ЯНУЧАРИ що хоч я буду спати спокійно  і не думати що завтра до мене під подружнє ліжко хтось якусь заразу не підсуне.

Але знову згадаємо, в Одеській області 27 січня СБУ затримала п’ятьох офіцерів ФСБ Росії, які намагалися отримати відомості у військовій та оборонній сферах, що становлять військову таємницю. Це що їх знову в Україну запрошують шпигувати чи як, а можливо тих самих щоб завершили свою працю, цікаво, правда … .

Але зачекайте є народне прислів’я « Апетит приходить під час їжі», хто його знає що завтра наші можновладці придумають  і що вони з росіянами ще підпишуть.

Тому шановний читач ще раз звертаюсь до тебе зважай, вибори на носі і за кого ти будеш голосувати?  Зрадників у нас ой як багато і вже дуже влучно «тушками»  їх називають у Верховній Раді, а можливо у верховній зраді ? Так іменно у верховній зраді бо зраджують вони не своїх партійних лідерів, а тебе мій  вельмишановний читач, так що ДУМАЙ !!!

Просто КОЗАК

Додати коментар

Захисний код
Оновити